HYUNDAI та KIA дозволять коригувати налаштування майбутніх електромобілів через смартфон

hkiao

Hyundai Motor Group розробляє технологію, яка дасть можливість налаштування параметрів автомобіля за допомогою спеціального додатку для смартфона.

На поточному етапі розробки система дозволяє водіям встановлювати сім основних характеристик за допомогою мобільного пристрою. Якщо бути ближчим до конкретики, користувачі можуть керувати прискоренням, гальмуванням, обмежувати максимальну швидкість, регулювати клімат-контроль та максимальний крутильний момент.

Фахівці Hyundai стверджують, що ця технологія є першою в галузі інновацій, яка дозволяє використовувати налаштування користувача в залежності від того, на якому електромобілі вони їздять, просто запустивши відповідний профіль. Така система є особливо актуальною у варіанті оренди або спільного використання автомобілів.

hkia1

Додатково, як стверджують у компанії, водії можуть ділитися своїми налаштуваннями та експлуатувати налаштування інших користувачів або обирати рекомендовані конфігурації Hyundai, залежно від стану доріг.

hkia2

«Розвиваючи таку мобільну технологію, яка змінює парадигму, ми продовжуємо прямувати до покращення умов праці користувачів електромобілів, які адаптовані до індивідуальних уподобань» – сказав науковий співробітник Hyundai Motor Group.

Схожі записи