Концептуальний електромобіль Audi Al:ME: стали відомі офіційні характеристики

audi_aime0

Audi Al:ME яку характеризують, як «концепція мобільності для мегаполіса майбутнього», комплексуватиметься акумулятором на 65 кВт-годин та електромотором, який матиме сто сімдесят кінських сил та розташовується на задній осі. Останній фактор фахівці фірми аргументують тим, що автомобіль розрахований на повільне водіння, а в цьому випадку показники прискорення та максимальної швидкості значення не мають.

audi_aime1

Розміри цієї концепції Audi Al:ME – 4,3 метри завдовжки, 1,9 метри завширшки та 1,52 метри заввишки. Колісна база у 2,77 метри сприяє збільшенню внутрішнього простору.

audi_aime3

Як можна здогадатися з назви, автомобіль створений у автономній технології четвертого рівня, тобто у цій моделі необхідність наявності людини за кермом повністю виключена. Але традиційне кремове колесо, педалі та звичні предмети інтер’єру тут збережені.

audi_aime2

Всередині розташовані комфортні сидіння, присутні акценти деревини, сучасне оздоблення та функціональна панель приладів. Доповненням екстер’єру Audi Al:ME є світлодіодні фари, масивні колісні диски, світлова смуга, яка замінює традиційні задні ліхтарі та великий значок e-tron.

audi_aime4

Схожі записи