Обмеження Tesla для зарядних станцій SUPERCHARGER

teslasupercharger0

Tesla починає втілювати деякі обмеження у правилах заряджання автомобільних акумуляторів на зарядних станціях SUPERCHARGER.

Співробітниками Tesla на тому тижні був розісланий офіційний лист, в якому повідомляється, що транспортні засоби зможуть відновити максимум 80% заряду на станціях, де спостерігається інтенсивний рух. Це дозволить зменшити час очікування. Фахівці Tesla стверджують, що це нововведення буде стосуватися сімнадцяти відсотків користувачів SUPERCHARGER.

Обмеження у 80% для рівня заряджання буде використовуватися з 24.07 на всіх ділянках, які отримали сповіщення. При цьому слід звернути увагу, що на деяких станціях обмеження у розмірі у 80% встановлюють на постійній основі, в той же час на інших станціях ліміт буде запроваджуватися лише по національних святах та при проведенні значних регіональних заходів. Так стверджується у записці.

«Разом з нещодавно впровадженою функцією розігріву батарей на маршруті та модернізацією SUPERCHARGER V2 (до 150 кВт), ми очікуємо, що застосування обмеження у 80% SOC призведе до збільшення пропускної спроможності на 34% в наших найбільш завантажених точках. Це створить більш якісний, більш ефективний метод обслуговування для наших автомобілів»

teslasupercharger1

Таке нововведення на зможе вчинити негативного впливу на тих, хто використовує транспортні засоби Tesla для довгих пересувань. Компанія повідомляє, що в таких випадках автомобіль відправить водія на станцію SUPERCHARGER, яка в стані забезпечити достатній заряд для завершення поїздки, яка позначена в навігації.

Схожі записи