Електричні пікапи Rivian зможуть заряджатися один від одного

rivian0

Rivian, це американська інноваційна компанія, яка спеціалізується на виробництві різноманітних автомобілів, заснована у 2009 році.

Поважний представник Rivian, а саме Генеральний директор даючи інтерв’ю The Drive розтлумачив низку цікавих речей відносно своєї фірми та особливостей її транспортних засобів.

«Наш автомобіль спроектований таким чином, щоб водії Rivian могли заряджатися від іншого Rivian, адже це дуже зручно. Просто ви з’єднуєте два авто для того, щоб вони мали змогу передати одна одній заряд» – так сказав представник фірми, наголосивши на тому, що однією з найболючіших проблем користувачів у відношенні електромобілів є процес оновлення заряду акумулятора. При тому час, який необхідний для заряджання автомобіля зменшується, особливо при застосуванні технології, яка представлена в Porsche Taycan.

rivian1

Фахівці з Rivian стверджують, що клієнти зможуть «набрати» за півгодини до трьохсот і більше кілометрів, та вважають, що швидке заряджання з дотриманням новомодних технологій врешті решт скінчиться виходом з ладу елементів батареї.

«Так, ми маємо йти швидше. Так, ми дійсно починаємо ламати клітку. В прийдешні п’ять років ви зможете подивитися на безліч демонстрацій, в яких будь-який акумулятор заряджатиметься за чверть години, але якщо ви повторите це тридцять разів – батарея стане слабшою» – додав у завершення генеральний директор.

Схожі записи