Audi E-Tron

audi_e-tron0

Нові відомості від бійців невидимого фронту.

CarsCoops – досить популярне і відоме видання виявило декілька прототипів спортивного Audi E-Tron під час випробувань на дорогах загального користування, а також на трасі в Нюрбургринзі.

audi_e-tron1

E-Tron минулої осені була представлена командою Audi, яка схоже, що зовсім недавно зайнялася реалізацією нових версій. Відличкована модель, яка вже мандрує просторами Нюрбурнрінгу, являє знайомий дизайн з деякими змінами. Прототипи оснащені модифікованим бампером, який забезпечує ефективніше охолодження, великими легкотопними колісними дисками, які загорнуті у широкі шини, удосконаленим заднім бампером та новим дифузором.

Офіційних даних дуже мало, але Audi прозоро натякнула на силовий агрегат авто, коли знайомила автомобільну спільноту з концепцією Audi Sportback в 2017 році. В основі цієї ідеї були три електричних мотори (один спереду та два позаду) та використана «конфігурація, яка також буде прийнята в серійних моделях Audi з нульовим рівнем викидів». Якщо це так, то високопродуктивний E-Tron буде мати спільну віддачу у 429 кінських сил. А це значне покращення по зрівнянню з теперішніми 355 к.с.).

В Audi Sportback було обіцяно дати 12,3” сенсорний дисплей, камери заднього виду замість бічних дзеркал, систему паркувального асисту, інтелектуальну навігацію ММІ, адаптивний круїз-контроль. В основі Audi e-tron Sportback – модифікована платформа MLB, яка забезпечує збільшення простору для задніх пасажирів та зменшений багажний відсік.

Конкурентами цієї моделі вважають I-Pace Jaguar, Tesla Model X, недавно представленной Model Y и EQC от Mercedes-Benz.

Схожі записи