Новини від ASTON MARTIN

aston_martin0

Слідом за Шанхайським автосалоном, де сталася прем’єра Aston Martin Rapide E, якому обіцяно обмежений випуск, болід прибув на заходи в Монако.

До речі, Aston Martin має давню спільну історію з Джеймсом Бондом, і все вказує на те, що у XXV-му епізоді (приблизна назва ‘Shatterhand’)- цей зв’язок продовжиться.

aston_martin1

The Sun повідомляє, що у фільмі буде знятий спеціальний Aston Martin, який не є одноразовою моделлю. Для цього режисер Кери Джоджі Фукунага «працює напряму» с Aston Martin, щоб підготувати один з їхніх електрокарів до його крупного плану. Це буде обмежена серія Rapide E, яка має поступити першим клієнтам в останньому кварталі цього року. Ця модель буде оснащена низкою «високотехнологічних гаджетів». Rapide E буде першим електромобілем Aston Martin, який матиме акумулятор у 65 кВтч, який забезпечить дальність до 322 кілометрів та два електромотори, потужністю до 612 к.с. та з 950 Нм крутильного моменту. Виробництво обмежиться 155 зразками.

aston_martin2

Повідомляють також, що Дарен Тернер – триразовий переможець Ле Мана та гонщик Aston Martin за кермом Rapide E ще у травні прибув у Монако, на Monaco ePrix. Це була перша привселюдна демонстрація роботи седану, під час якої «авто показало на шосе свої характеристики та нікого не розчарувало».

aston_martin_3

«Авто має вражаючий крутильний момент, який можна чекати від EV.Фахівці дійсно працювали, щоб зберегти динамічні характеристики, все це і робить Aston Martin особливим» – це слова Дарена Тернера.

«Сьогоднішній день здається справжньою позначкою в історії цієї компанії, тож для мене бути першою людиною, яка при глядачах кермує повністю електричним Aston Martin – це абсолютна честь, особливо тут, у Монако».

Виробництво Aston Martin Rapide E почнеться на новому виробничому об’єкті в Сент-Атані, Уельс.

Схожі записи