Перший електричний Volkswagen сімейства I.D. засікли на тестах

elektromobil_volkswagen

Volkswagen давно підігріває інтерес до свого нового сімейства електромобілів I.D., але схоже, що ми, нарешті, можемо побачити реальні фотографії майбутніх серійних моделей.

На дорогах Південної Африки вперше була помічена перша серійна модель лінійки I.D. – компактний хетчбек, який за попередньою інформацією може отримати назву Neo.

Незважаючи на щільний камуфляж, серійна версія виразно нагадує концепт, але має більш округлий бампер і більш традиційний нижній повітрозабірник. Фари також більш звичні для VW, але зберегли характерне світлодіодне кільце денного світла, як на концепті.

. . .

Профіль майже ідентичний концепту, але серійна модель має більш широку задню стійку кузова, традиційні бічні дзеркала і дверні ручки. Ззаду з’явився спойлер, а скло стало більш розпливчасте. Відзначаємо також великі задні ліхтарі і вигнутий бампер.

elektromobil_volkswagen_1

Старт виробництва хетчбека намічений на 2020 рік – він відкриє лінійку Volkswagen I.D., яка побудована на новій платформі MEB, і буде включати також кросовери I.D. Crozz, мікроавтобус I.D. Buzz і концепт I.D. Vizzion.

За інформацією Volkswagen, основна частина сімейства отримає задній або повний привід і буде оснащуватися модульною акумуляторною батареєю, яка допоможе автомобілям проїжджати на одній зарядці від 320 до 550 кілометрів.

Що стосується потужності електромотора I.D., концепт оснащувався силовою установкою на 168 кінських сил, що дозволяє розганятися до 100 км / год менш ніж за 8 секунд. Але Volkswagen зазначає, що серійна модель може мати мотори більшої або меншої потужності, так що варто дочекатися офіційної інформації.

Схожі записи