Hyundai і Kia будуть оснащувати свої автомобілі сонячними батареями

hyundai_i_kia_budut_osn

Два корейських автогіганта Hyundai і KIA оголосили про те, що незабаром представлять технології використання сонячних батарей на деяких зі своїх моделей.

Повідомляється, що сонячні панелі можуть бути вбудовані в дах або капот транспортних засобів, але яких саме, компанії поки не називають. Втім, чекати залишилося недовго – мова йде про автомобілі 2019 модельного року.

. . .

Сонячні панелі будуть постачатися на всі види транспортних засобів – зі звичайними двигунами внутрішнього згоряння, з гібридними силовими установками і з повністю електричними версіями. При цьому для кожного з типів транспортних засобів передбачений свій вид сонячної панелі.

Так, гібридні мотори будуть оснащуватися спеціальними панелями на даху, які в залежності від погодних умов будуть заряджати акумулятори автомобіля від 30 до 60 відсотків в день. Автомобілі з ДВЗ отримають вбудовані панелі в панорамному даху, а електричні версії будуть обладнані панелями як в капоті, так і на даху для максимального збільшення діапазону пробігу.

Схожі записи