Новітній наступник Volkswagen Passat вперше на дорозі

9b7c2fcb2a248cb333543164b1d0b30403facd37

Volkswagen вперше випробував довгоочікуваного наступника Passat. Автомобіль,оснащений електричною силовою установкою,в абсолютно новому кузові потрапив в об’єктив камер, завдяки яким можна детальніше роздивитись його зовнішній вигляд.

Назва нового електромобіля Фольксваген поки невідома. Він стане серійним продовженням концепту ID Space Vizzion. Цілком ймовірно, що модель під робочою назвою Volkswagen Aero B майже готова до виробництва.

Німецький виробник старався замаскувати майбутню новинку під VW Passat для того, щоб не відкривати усі карти одразу. Однак йому це не вдалося, і електроседан був викритий.

Судячи з фото, модель отримає доволі довгий мускулистий капот, короткі передній і задній звиси, кутасті світлодіодні фари і бампер з великим повітрозабірником. Дверні ручки врівень з кузовом, а мінімальна кількість виштамповок робить силует чистим.

fotova7r

Як і інші представники сімейства ID, новий електричний седан буде побудований на модульній платформі MEB. Імовірно, за своїми габаритами він порівнянний з паливним VW Passat. Про силову установку інформації немає. За словами інсайдерів, новий Aero B запропонують з одним і двома моторами, як хетчбек ID.3 і кросовер ID.4. Запас ходу обіцяний до 700 км. Офіційно новинку компанія представить в 2023 році.

Схожі записи