Tesla Model 3 вже розпродалася на рік вперед

tesla-model_3

Найдешевший електромобіль Tesla – Model 3 – був представлений лише у вигляді прототипу, а його перші поставки замовникам почнуться тільки в наступному році, однак компанія Ілона Маска вже отримала таку кількість попередніх замовлень, яка покрила все заплановане виробництво на 2017 рік.

Генеральний директор компанії Тесла Ілон Маск у своєму твіттері написав, що всі електромобілі першого року випуску вже заброньовані. «В Tesla зроблять все можливе, щоб розширити виробництво, але я б рекомендував зробити замовлення зараз, щоб отримати Model 3 в 2018 році», – зазначив він.

Tesla почала прийом замовлень на Model 3 на початку цього року, а вже у травні компанія відзвітувала, що зібрала 373 тисячі попередніх заявок на електромобіль, базова версія якого буде коштувати 35 тисяч доларів США. У Tesla обіцяють, що запас ходу Model 3 складе як мінімум 250 миль (346 кілометрів).

Прототип Tesla Model 3 дебютував у квітні. Електромобіль побудований на новій платформі, яка згодом повинна лягти в основу наступника моделі Roadster. Поки про Model 3 відомо лише те, що базовий електромобіль зможе прискорюватися з місця до ста кілометрів на годину приблизно за шість секунд, а топовий – за чотири.

Схожі записи