Понад 30 000 електромобілів Chevy Bolt випустять в 2017 році

chevy-bolt-vyrobnytstvo

Зараз шириться багато чуток стосовно виробничих потужностей компанії GM щодо електромобіля Chevy Bolt, який коштує 37 500 доларів США, є повністю електричним автомобілем з батареєю 60 кВт*год і запасом ходу – 380 км.

Недавно компанія LG Chem, яка постачає компанії GM батареї для електромобілів Bolt, заявила, що вони очікують виробити “понад 30 000” батарей на виконання плану по цьому транспортному засобу на наступний рік.

Коментарі надійшли від віце-президента Південно-корейської фірми Кан Чан-бома, який заявив в ході недавньої телефонної конференції, присвяченій прибуткам компанії LG Chem в третьому кварталі, що він очікує, як мінімум, 30 000 продаж Chevy Bolt наступного року.

Ця цифра збігається з прогнозами багатьох за останні пару років, хоча деякі передбачали набагато вищу цифру – 50 000 одиниць на 2017 рік. Хоча, чи компанія General Motors є готова до таких високих показників продаж, залишається питанням відкритим.

Однією з найцікавіших речей буде спостерігати після випуску електромобіля Chevy Bolt, наскільки серйозно компанія GM буде проштовхувати модель? Чи дійсно компанія хоче випускати Chevy Bolt у великих кількостях? Чи ні?

З серйозними промоакціями електромобіль Chevy Bolt міг би дуже добре продаватися в США (та і в інших місцях), ймовірно, навіть більше 50 000 одиниць на рік. Просто «успіх» транспортного засобу великою мірою залежить від його реклами.

Схожі записи