Tesla Semi матиме запас ходу 200-300 миль

tesla-semi-teaser-200-300

Скотт Перрі, виконавчий директор Ryder System, великої сервісної компанії в Маямі, розповів цікаву інформацію опісля того, як зустрівся з офіційними представниками Tesla, аби обговорити специфікації виробництва на заводі Фремонт, штат Каліфорнія.

За словами Перрі, Tesla Semi матиме запас ходу від 200 до 300 миль на одному заряді (321-482 кілометри).

Tesla відмовились це коментувати. Що важливо, Тесла взагалі займає позицію нейтралітету, коли мова заходить про якісь сторонні коментарі, незважаючи на те, звичайні це спекуляції чи повністю правдива інформація. Сам Перрі сказав, що коментувати його слова, чи слова когось іншого, було б нерозумним для компанії.

Якщо вірити заяві про дальність ходу електровантажівки, то варто зазначити, що тоді Tesla все ж будуть відставати від дизельних вантажівок, окремі просунуті моделі котрих можуть проходити до 1000 миль.

Про конкурента Tesla Semi читайте тут.

Втім, враховуючи заяву Елона Маска про те, що це буде вантажівка, здатна перевозити великі навантаження, навіть для 200-300 миль запасу ходу будуть потрібні акумуляторні батареї із кращою пропускною здатністю, ніж все, що було створено в Tesla раніше.

Навіть якщо Tesla Semi відставати від просунутих моделей сучасних дизельних вантажівок, вона все одно матиме успіх на ринку, так як такий запас ходу буде задовільним для регіональних та міських маршрутів, велику частку котрих складають вантажні перевезення.

Схожі записи