Ілон Маск представив Tesla Model 3 – перші фото

tesla-model-3-elektromobil-1

Перших кілька годин презентації електромобіля Tesla Model 3 – все, що можна було про неї дізнатись – це шалений ажіотаж та довгі черги фанатів по усьому світу. І це при тому, що абсолютно незрозуміло, що продають?

Стартова ціна Model 3 так і залишилась, як обіцяв Ілон Маск – 35 000 доларів. Електромобіль коштує втричі дешевше від попередніх моделей при середніх технічних характеристиках.

tesla_model_3-elektromobil-2

Зі слів Ілона Маска – модель ще буде відшліфовуватись, а його розробка фактично була оплачена прибутками з продажів Model S та Model X.

tesla_model_3-elektromobil-3

З технічних характеристик відомо небагато. Tesla Model 3 розганяється від нуля до сотні за 6 секунд. Вже стандартна функція для електромобілів Тесла – Автопілот. Рейтинг безпеки Модель 3 в кожній категорії – 5 зірок. У машину поміщається 5 дорослих, багажник спереду і ззаду. Пробіг залишився без змін – 200 миль, або близько 300 кілометрів на одній зарядці, залежно по якій системі рахувати.

tesla_model_3-elektromobil-4

Tesla Model 3 вже замовили 115 000 чоловік. Можна вважати, що електромобіль уже виправдав свою репутацію – масового електромобіля Тесла. Адже це приблизно така ж кількість, яку продали за весь час Model S і X.

Амбітний та одержимий свїми ідеями Ілон Маск сподівається продавати півтора мільйона електромобілів Tesla Model 3 на рік до 2020 року. Але без Tesla Gigafactory (фабрика з виробництва акумуляторів, яку компанія будує в партнерстві з Panasonic в Неваді) йому не обійтись. Інакше всі ці амбітні плани залишаться тільки мріями.

Схожі записи