Tesla отримала найбільше передзамовлення на електричну вантажівку

Компанія United Parcel Service Inc, яка спеціалізується на доставці поштових відправлень, зробила найбільше передзамовлення на покупку електричних вантажівок Tesla Semi.

gruzteeesl

Всього фірма отримає більше 125 великих вантажівок. Це найбільша партія автомобілів, яка була замовлена ​​у Tesla. Свої машини United Parcel Service Inc., отримає не раніше 2019 року, коли почнеться серійне виробництво новинки.

Для того, щоб залишити замовлення на вантажівку, необхідно внести заставу в 20 000 доларів США. Повна вартість Tesla Semi складе від 150 000 і 180 000 доларів.

Автомобіль доступний для замовлення в двох версіях – з запасом ходу 300 миль (482 км) і 500 миль (805 кілометрів). До 100 км / год при повному завантаженні машина може розігнатися за 20 секунд. Без вантажу це займає у фури всього 5 секунд. Таким чином, новинка стала однією з найшвидших вантажівок в світі.

teslasemi3k5

На даний момент керівництво Tesla вже провело перші переговори про можливість випробувань вантажівки на дорогах загального користування з владою штату Невада. Очікується, що на тести вийде відразу кілька груп електричних вантажівок.

Схожі записи