Рeugeot-Сitroen розказали про майбутні електромобілі

psa_gotue_elektrichni

Представники PSA розповіли про майбутні електрокари, які згідно з планом розвитку компанії з’являться разом з новими підключними гібридами до 2021 року. Так, до складу сімейства екологічно чистих моделей, що приводяться в рух за допомогою електроустановки, увійдуть седан, хетчбек і кросовер. В їх основу ляже платформа e-CMP, створена на базі модульної архітектури CMP. У створенні шасі беруть участь китайські фахівці з Dongfeng Motors.

Стали відомі деякі подробиці про нову платформу. Першою моделлю, побудованою на ній стане засіб пересування, оснащений літій-іонним акумулятором ємністю 50 кіловат/годину та 115-сильним електродвигуном. Новинка буде готова до 2019 року, запас ходу на одній зарядці складе 450 кілометрів.

Гібриди будуть їздити на модульному шасі EMP2, яким сьогодні оснащуються Peugeot 308, новий Peugeot 3008, Citroen C4 Picasso, а також мінівени Peugeot Traveller і Citroen SpaceTourer. Інформації про ці новинки поки вкрай мало. Відомо лише, що бензоелектрична модифікація кросовера отримає привід на обидві осі і буде володіти запасом ходу на електротязі в 60 кілометрів.

Схожі записи