Нові подробиці про електромобіль Volkswagen ID

Буквально кілька годин тому, в розпорядженні зарубіжних автомобільних видань з’явилася нова інформація про Volkswagen ID – мова йде про німецький повністю електричний хетчбек.

novidaniprovolc

Офіційний старт серійного виробництва новинки запланований на листопад наступного року, а перші поставки очікуються вже в 2020 році.

Мабуть, варто відзначити, що 5-дверний хетчбек стане першим представником електричного сімейства ID. Вже досить давно відомо про те, що всі моделі сімейства будуть побудовані на базі платформи MEB, яку інженери Volkswagen розробили спеціально для всіх майбутніх екологічних моделей автомобільного концерну Volkswagen AG.

Електромобіль Volkswagen ID буде оснащений акумуляторною батарей, яка дозволить йому проїхати на одній повній зарядці близько 600 км. До 80% батарею можна буде зарядити за 30 хвилин.

Повідомляється, що на розгін з 0 до 100 км / год у Volkswagen ID піде близько 8 секунд. У нинішнього керівництва німецького автовиробника Volkswagen є досить сміливі плани для першої моделі сімейства – щорічно буде вироблятися 100 000 одиниць електричного хетчбека.

novidanivolc2

До 2030 р концерн Volkswagen інвестує 20 млрд євро в розробку машин з електричними і гібридними силовими установками. Про це повідомляє прес-служба німецького автовиробника.

Схожі записи