Компанія Peugeot представить новий електромобіль

Компанія Peugeot представить новий концептуальний електромобіль. Цю інформацію підтвердив генеральний директор бренду Жан-Філіп Імпарато. За його словами, це буде «щось вражаюче і радикальне».

e4

За даними директора, мова може йти про прототип електромобіля. Починаючи з 2019 р такі модифікації буде отримувати кожен новий автомобіль французького бренду. При цьому планів по розробці безпілотних машин у Peugeot поки немає. Також французи поки не збираються відмовлятися від дизельних двигунів на своїх моделях.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Раніше повідомлялося, що нове покоління компактного кросовера 2008 отримає повністю електричну модифікацію. Однак прем’єра цього автомобіля запланована тільки на 2019 р.

. . . . . .

У минулому році компанія Peugeot представила електричну версію пасажирського фургона Partner Tepee. До складу силової установки входить електродвигун з віддачею 68 к.с. і 200 Нм крутного моменту, дві літій-іонні батареї ємністю 22,5 кВт/год і понижуючий редуктор. Запас ходу фургона склав 170 кілометрів. На повну зарядку акумуляторів піде 12 або 15 годин, в залежності від сили струму.

Схожі записи