Samsung: батареї для Volvo

samsungvolvo_0

Samsung надасть акумуляторні батареї для електричних вантажівок Volvo.

В майбутньому виробник комерційних авто очікує збільшення продажу своїх електричних моделей авто. З цього приводу шведська компанія тепер вступила в союз з корейським виробником акумуляторів Samsung SDI.

Цей стратегічний альянс між Samsung SDI та Volvo Group буде зосереджений на розробці та постачанні акумуляторних батарей для електричних вантажівок Volvo. Samsung SDI надаватиме акумуляторні батареї та модулі для Volvo Group, яка буде складати їх на своїх виробничих об’єктах.

Слід відзначити, що Volvo почала реалізовувати свої перші електричні вантажівки обраним клієнтам у лютому цього року. Серійне виробництво двох моделей Volvo FE та FL Electric розпочнеться у другій половині 2019 року з обмеженою кількістю вантажівок для ринків Європи.

samsungvolvo_1

«Співдружність з Samsung SDI є наступним важливим кроком на нашому шляху до створення найнадійнішої на планеті системи транспортування з альтернативами для наших комерційних транспортних засобів без використання викопного палива» – наголошує генеральний директор та президент Volvo Group Мартин Лундштедт (Martin Lundstedt).

«Samsung SDI дійсно з гордістю вступає в стратегічний союз з Volvo Group. Оскільки ми не відстаємо від сучасних потоків транспорту та й мобільності, цей альянс – ми в цьому впевнені – забезпечить пречудові пропозиції у царині енергетики, безпеки та стійкості для галузі комерційних транспортних засобів. Не має сумніві, що ця співдружність гарантує позиції лідерства на ринку двох компаній у довготерміновій перспективі» – так говорить генеральний директор компанії Samsung SDI Янг-Хюн Джун (Young-Hyun Jun).

Але учасники альянс більш докладно свою інформацію не розкривають, тож об’єми замовлення та ємності акумуляторних батарей залишаються невідомими.

Схожі записи