Завод з виробництва електро-седана Audi e-tron GT готується до запуску

audi_e-tron_gt_0

В Німеччині готується до запуску завод, на якому будуть виробляти електричний седан Audi e-tron GT.

Audi працює над своїм першим електричним седаном e-tron GT, який був репрезентований у минулому році в Лос-Анджелесі. Зараз компанія починає підготовчі роботи в Німеччині, щоб почати виробництво в кінці 2020 року.

Audi зробила заяву, що e-tron GT буле складатися на такій самій складальній лінії, що й Audi R8 на заводі Böllinger Höfe в Німеччині. Восени 2020 року будуть здані в експлуатацію два нових зали з легких конструкцій та будуть змінені виробничі потужності, які там встановлені.

audi_e-tron_gt_1

Підготовка виробничих майданчиків для Audi Sport GmbH в Böllinger Höfe

Audi e-tron GT вразив багатьох своїм дизайном та ефективності трансмісії, яку розробляв Porsche для Taycan.

Очікують, що деякі технічні характеристики до моменту початку виробництва будуть змінені, оскільки сам Porsche ще не випустив Taycan.

Audi відзначає, що конструкція R8 переважно виготовляється вручну, і вони будують «окремий, високоавтоматизований кузовний цех» для виробництва e-tron GT,який, як очікують, буде більш крупним транспортним засобом.

audi_e-tron_gt_2

Електромобіль Audi e-tron GT

Після кросоверів e-tron quattro та e-tron Sportback, e-tron GT буде третьою електричною машиною німецької компанії. Хоча модель ділить ім’я з двома електричними авто компанії, вона має мало спільного з ними. Спортивний седан здебільшого базується на Porsche Taycan, а крім того отримає 800-вольтову систему акумуляторів, що забезпечить дуже короткий час зарядки.

Схожі записи