Nissan: нові авто запускають у виробництво

nissan35_0

Nissan планує запустити в Японії три нових електричних авто та п’ять моделей з технологією e-POWER до кінця 2022 року. Компанія сподівається, що авто з електричним тяглом та моделі e-POWER складатимуть 40% продажів в Японії в кінці 2022 року. До 2025 року половина авто, яких продаватиме Nissan будуть гібридними або повністю електричними.

nissan35_1

Nissan NOTE с технологией e-POWER

Голова Комітету з управління в Японії, Азії та Океанії, виконавчий директор Nissan з виробництва батарей та з продажів та глобального маркетингу авто з нульовим рівнем викидів, Даниель Шиллачі (Daniele Schillaci), наголосив, що компанія пишається тим, що ефективно та активно впроваджує галузь електромобілів на своєму внутрішньому ринку в Японії. У межах стратегії Nissan Intelligent Mobility марка змінює принцип діяльності з клієнтами, надаючи послуги та технології, які покращують їхнє життя, а крім того забезпечують стале фінансове зростання дякуючи програмі M.O.V.E. до 2022 року.

Nissan розробляє новий формат магазину, який буде надавати різні послуги в рамках стратегії Nissan Intelligent Mobility. Кожен крок, починаючи з купівлі та обслуговування клієнтів після продажу компанія буде оцифровувати.

Компанія також розширяє послуги з обміну автомобілями в Японії до кінця року, базуючись на успіху своєї програми обмінами авто e-share.

Згідно з M.O.V.E., до 2022 року Nissan буде лідером в царині електрифікації, автономного водіння та мобільності. Очікують, що до кінця програми компанія продаватиме за рік мільйон електрифікованих авто (e-POWER и EV) по всьому світу.

Схожі записи