Volkswagen зареєстрував назви нових електромобілів

Німецька компанія Volkswagen зареєструвала нові товарні знаки I.D. Cruiser і I.D. Freeler. Очікується, що під цими назвами на світовому ринку з’являться нові моделі електричного сімейства I.D.

fol1pp

Як повідомляє авторитетний ресурс Auto Guide, відповідна заявка на реєстрацію товарних знаків I.D. Cruiser і I.D. Freeler була подана німецьким автогігантом VW до Світової організації інтелектуальної власності (WIPO).

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Однак в даний час немає будь-яких даних про те, які саме транспортні засоби планується випускати під назвами Volkswagen I.D. Cruiser і Volkswagen I.D. Freeler. Як відзначають наші європейські колеги, з огляду на те, наскільки зараз популярні автомобілі сегменту SUV, швидше за все, одна з новинок виявиться кросовером або позашляховиком.

fol2apa

Нагадаємо, в даний час німецька компанія Volkswagen офіційно представила три концепту I.D. (хетчбек), I.D. Crozz (SUV) і I.D. Buzz (мінівен). Також відомо, що в лінійці майбутніх серійних електрокарів буде значитися модель I.D. Streetmate. Однак, як і у випадку з назвами I.D. Cruiser і I.D. Freeler, тип транспортного засобу електрокара I.D. Streetmate невідомий.

Схожі записи