Електромобіль Chevrolet Bolt подолав понад 750 кілометрів на одному заряді

chevrolet_bolt_750_km

Дальність ходу електромобіля Chevrolet Bolt досі вражає, адже офіційно цей бюджетний електромобіль проходить 238 миль (383 км), хоча багато власників Chevy Bolt стверджують, що легко долають на одному заряді аж 300 миль (482 км). Але Гімперлімери змогли справді нас здивувати, показавши, що електромобіль Chevrolet Bolt EV здатен пройти на одному заряді батареї аж 750 кілометрів (466 миль)!

В першу чергу, варто сказати, що гімперлімінг – це практика водіння транспортних засобів якомога ефективніше, аби проїхати найбільший можливий кілометраж на одному паливному баку. Це часто призводить до того, що водії обмежують швидкість свого авто до 20-30 миль на годину (32-48 км/год).

За словами General Motors 97% власників їхнього електромобіля вже довели, що в EPA помилялись щодо діапазону дальності ходу Chevrolet Bolt, просто їздячи на своїх електромобілях щодня. Тепер же команда телевізійного каналу VOX під назвою auto mobil вирішила розширити розуміння діапазону ходу Chevy Bolt на одному заряді за допогою методів гіперлімпінгу.

opel-ampera-e-500494-ecoauto

Використовувався для цього електромобіль Opel Ampera E. Не дивуйтесь, це всього лише ребрендинг Chevrolet Bolt для Європи. Електромобіль кермувався на швидкості 40-50 кілометрів на годину протягом 25 із половиною годин. В результаті електромобіль 754,9 кілометрів.

Раніше елктромобіль вже проходив подібне випробування, але цього разу результати вразили, звичайно, більше.

Звичайно, це не показник для щоденного водіння, адже постійно їздити на такій швидкості та ще й в певних умовах – неможливо. Втім інформація дуже цікава. Звичайно, їм ще далеко до рекорду Tesla Model S. Ми вже писали, що цей електромобіль Тесла пройшов 670 миль (1078 кілометрів) на одному заряді акумулятора. Втім, це вражаючий результат для електромобіля такого цінового діапазону, як Chevrolet Bolt EV.

chevy_bolt_750_km

Схожі записи