Перші офіційні фотографії серійного кросовера Jaguar I-Pace

Британська компанія Jaguar офіційно анонсувала прем’єру серійного електричного кросовера I-Pace. Електромобіль буде представлений 1 березня 2018 р. на спеціальному заході у Великобританії.

yaguardebyut1

Електромобіль підвищеної прохідності Jaguar I-Pace – це серійна версія однойменного концепту, який був вперше показаний два роки тому. Електромобіль буде практично ідентичний прототипу з точки зору дизайну.

Британський виробник опублікував перші офіційні фотографії серійного кросовера Jaguar I-Pace, які дають уявлення про дизайн і габарити моделі.

yaguardebyut2

Новий електромобіль Jaguar I-Pace зможе долати на одному заряді близько 500 км. У компанії підтвердили, що зарядити акумуляторні батареї до 80% можна буде за 45 хвилин.

В оснащення моделі Jaguar I-Pace увійде електрична силова установка, сумарна віддача якої становить 395 кінських сил. При цьому крутний момент двох електромоторів складе 700 Нм. Це означає, що Jaguar I-Pace зможе набирати першу сотню приблизно за чотири секунди.

В оснащення електромобіля британського бренду увійде безліч новітніх систем і електронних помічників, включаючи цифрову приладову панель і інформаційно-розважальну систему нового покоління.

За попередніми даними, електричний кросовер Jaguar I-Pace буде пропонуватися за стартовою ціною 80 000 доларів США. Як відомо, попередні замовлення на новинку вже приймаються.

Схожі записи