Chery eQ1 – новий електричний сітікар

Китайський концерн, знаменитий своїми доступними і компактними автомобілями Chery, представив нову версію сітікара eQ1, який володіє довжиною кузова всього 3.2 метра і розрахований для чотирьох чоловік. Раніше дана модель пропонувалася в різних комплектаціях, проте тільки в двомісному варіанті.

cheri

. . . . . .. .

Особливістю автомобіля є повністю електрична силова установка, здатна розвивати до 40 кінських сил і 120 Нм крутного моменту. Як джерело енергії Chery eQ1 використовує блок літій-іонних батарей, які забезпечують запас ходу до 180 км. Заряд до 100% займає близько 6 годин, однак електромобіль оснащується системою швидкої зарядки, здатної поповнити ємність батарей до 80% всього за 30 хвилин.

Інтер’єр електромобіля виконаний в сучасному стилі. Особливістю автомобіля став великий дисплей мультимедійної системи, а також повністю електронна панель приладів.

cheri2

Вартість новинки на рідному ринку (без урахування державної компенсації за екологічний автомобіль) становить 164 000 юанів за базову комплектацію, що приблизно дорівнює 26 000 доларів США . Однак клієнтам доведеться віддати всього 57 800 юанів, або 9200 доларів США , при цьому решта суми оплачує держава.

Схожі записи