Audi оснастила свій новий концепт автопілотом (ФОТО, ВІДЕО)

audi1

Компанія Audi на автосалоні у Франкфурті показала концептуальний зразок Elaine – перейменована та дороблена версія прототипа E-Tron Sportback, який був представлений у квітні на автосалоні в Китаї.

Від попередньої версії розробка відрізняється дещо зміненим зовнішнім виглядом, а також інтеграцією останньої версії системи автономного управління (четверте покоління). На трасі автомобільний автомобіль здатний самостійно рухатися на швидкості до 130 км/год., при цьому здійснюючи обгони.

audi4

Три електричних двигуна забезпечують кросоверу повний привід і сумарну потужність у 435 кінських сил. Особливістю установки є можливість короткочасного збільшення потужності до 503 «коней».

Для розгону до 100 км/год. потрібно близько 4,5 секунди.

audi5

Акумулятори дозволяють подолати без підзарядки до 500 кілометрів дистанції. Потужність акумулятора складає 95 кВт/год., а концепція має як індуктивну зарядку, так і швидку зарядку 150 кВт.

audi7

Також концепт-кар оснащений системою Fit Driver – водій або пасажир має браслет і якщо електроніка фіксує зміни параметрів організму, то змінюється режим роботи кліматичної системи та підсвічування салону на більш комфортні, активізується масажна програма, а також система дає необхідні дихальні поради, які допоможуть відновити оптимальний стан.

audi8

Серійну версію електричного кросовера планується запустити у 2019 році і він може мати досить значні зміни порівняно із концептуальною версією.

audi6

Схожі записи