Honda привезе в Женеву прототип електричного міського автомобіля

3025_na_urban_ev

Honda підтвердила, що на автосалоні в Женеві представить свій новий прототип електричного міського автомобіля, побудованому на основі Urban EV Concept, показаному на автосалоні у Франкфурті в 2017 році.

За інформацією Honda, автомобіль розроблений з акцентом на функціональність, а ескізний зразок демонструє це завдяки своєму чистому, простому і унікальному дизайну.

Дизайн моделі дуже схожий на Urban EV, включаючи такі основні моменти як круглі світлодіодні фари, чорну псевдорешетку, яка може відображати повідомлення іншим водіям, а також камери заднього виду замість дзеркал.

. . .
6671_na_urban_ev_1

Тим часом, автомобіль вже був помічений на міських тестах в менш екстравагантному вигляді – модель має п’ятидверне компонування, а в салоні зможе розміститися п’ять чоловік замість чотирьох, як було в концепті.

Honda підтвердила, що серійна модель з’явиться в продажу вже в 2019 році, і автосалон у Франкфурті повинен стати майданчиком для дебюту повноцінної версії.

4566_na_urban_ev_111111

Компанія зберігає в таємниці деталі силової установки, при цьому модель є ключовою частиною плану Honda, який передбачає, що дві тритини європейських продажів бренду будуть оснащені електрифікованими технологіями до 2025 року.

Схожі записи