Honda покаже міський електромобіль Urban EV

Шанувальники автомобілів в ретро-стилі можуть радіти – за чутками, Honda представить концепт Urban EV вже на Женевському автосалоні в березні цього року.

За останньою інформацією, дебютний Urban EV проходить завершальні випробування і постане для відвідувачів виставки в майже готовому вигляді. В результаті всього через півроку у Франкфурті компанія покаже повну серійну версію, а продажі новинки повинні стартувати на початку 2020 року.

elektromobil_urban_ev

Якщо чутки виявляться правдивими, Honda вдасться випустити свій перший електромобіль в надзвичайно стислі терміни, адже пройде всього два роки з моменту подання концепту у Франкфурті в 2017 році.

. . .

Серійна версія моделі буде на 100 мм коротшою, ніж модель Jazz, проте матиме п’ять дверей замість трьох і п’ятимісну компоновку салону, що цілком очевидно з причин практичності.

elektromobil_urban_ev_1

Honda не розкриває деталей силової установки, але відомо, що автомобіль буде використовувати нову спеціальну електричну платформу. Компанія прогнозує, що продажі нового електромобіля в Європі складуть близько 5000 одиниць на рік, а головними конкурентами моделі виступлять Renault Zoe, VW e-up !, Opel Corsa і Citroen C1.

Схожі записи