Hyundai і KIA розробили бездротову зарядку для електромобілів

hyundai_i_kia

Корейські компанії Hyundai і Kia прагнуть в майбутньому полегшити життя користувачам електромобілів, розробивши бездротову систему зарядки електромобілів в поєднанні з автоматизованою системою паркування автомобілів (AVPS).

Спеціальні технології показані в анімаційному відео з використанням приголомшливого концепту Le Fil Rouge від Hyundai. Причиною об’єднання двох технологій є той факт, що місця для парковки і зарядки скоро будуть переповнені, враховуючи значне зростання продажів електромобілів, що спостерігається в останні роки.

Головний “плюс” системи – автономне переміщення транспортних засобів на вільну бездротову зарядну станцію, а потім також автономне переміщення повністю заряджених автомобілів від зарядних станцій, що дозволяє автоматизувати і прискорити процес зарядки для наступних автомобілів.

. . .

Потім власник викликає автомобіль за допомогою додатка для смартфона, і він автоматично повертається до водія. Це стало можливим завдяки постійному зв’язку між електромобілем, паркуванням, системою зарядки і водієм в режимі реального часу.

Hyundai і Kia планують запустити цю технологію приблизно до 2025 року, коли автомобілі з системами автономного управління 4-го рівня стануть звичайним явищем. Крім того, такі машини почнуть продавати в деяких «розумних місцях» з 2021 року, а до 2030-го будуть запущені повністю автономні автомобілі.

Схожі записи