Toyota + BYD – співробітництво

toyotabyd_0

Toyota та BYD починають співробітництво у області виробництва акумуляторних батарей та електрокарів для китайського ринку.

Toyota прискорює темпи розвитку електричної автомобілізації. Кілька днів тому була укладена угода з CATL в частині виробництва акумуляторних батарей, вже зараз японський виробник автомобілів оголосив про всеосяжну угоду з BYD.

Угода передбачає спільну розробку електричних авто та блоків живлення до них. У прес-релізі повідомляють, що обидві компанії будуть разом розробляти електричні позашляховики та седани з метою їх розповсюдження на ринку у Китаї в першій половині 2020-х років під брендом Toyota.

Раніше Toyota оголосила по намір співробітничати з BYD у акумуляторній галузі, які за словами фахівців компанії розроблятимуться як для нових повністю електричних машин, так і для інших авто.

Щоб досягнути зменшення викидів СО2 обидві компанії вважають за необхідне відкласти убік своє суперництво та співробітничати. Тому і була укладена угода про спільну розробку електрокарів.

toyotabyd_1

Toyota розкриває вигляд майбутніх електрокарів та прискорює п’ятирічний пан електрифікації

Слід нагадати, що Toyota має також партнерські відносини з Panasonic та має надію прискорити свої плани з випуску електричних авто, хоча від гібридів відмовлятися ще не бажає.

Схожі записи