Volkswagen привезе в Женеву розкішний електромобіль

Volkswagen опублікував перші тизери прототипу нового розкішного електромобіля з сімейства ID. Публічна прем’єра електромобіля, який отримав назву ID Vizzion, відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні.

noviizhenevavolc

Volkswagen ID Vizzion оснащується електричним двигуном, що видає 225 кВт (306 кінських сил). Максимальна швидкість автомобіля складе 180 км на годину. Комплект літій-іонних акумуляторів дозволить проїхати без підзарядки до 665 кілометрів.

Габаритна довжина електромобіля – 5,11 м. У новинці застосують технологію «цифровий водій» – комплекс систем автономного управління, які зможуть самостійно прокладати маршрут і вести автомобіль в потоці.

Контроль ряду функцій машини здійснюється через «віртуального помічника», з яким водій «спілкується» за допомогою голосових команд і жестів.

noviivolczheneva

Серійний випуск електромобілів Volkswagen нового покоління стартує в 2020 році. Першим представником сімейства ID стане компактна модель, а слідом за нею з’явиться кросовер, мінівен і флагманський седан. До 2025 р німці планують запустити в серію понад 20 автомобілів з електричними силовими установками.

Схожі записи