Cadillaс набуває нових дилерів

cadillac-lyriq-11

За попередніми дослідженнями, впровадження електричних автомобілів сповільнилося дилерами автомобілів, які «зневажають і обманюють», коли мова йде про електромобілі.

Саме вони фактично продають автомобілі для автовиробників у США. Тому, якщо вони не на борту з електрифікацією, це серйозно перешкоджає прийняттю.

Оголосивши про свій перехід на повністю електричні транспортні засоби, Cadillac повідомив дилерським центрам, що їм потрібно інвестувати близько 200 000 доларів на зарядні пристрої для електромобілів, інструменти та навчання.

Минулого року GM поставила ультиматум дилерам Cadillac, які не хочуть робити ці інвестиції , про те, що вони можуть це зробити або прийняти врегулювання, щоб вийти з бренду.

За попередніми даними, приблизно п’ята частина з 880 дилерів Cadillac в США уклала угоду.

Та тепер, через рік, Cadillac додає нових дилерів на критичних ринках з акцентом на електромобілі.

Звіт Auto News : «Cadillac виходить на нові ринки розкоші та відновлюється у найважливіших сферах, якими він поступився своїм конкурентам, у тому числі Беверлі-Хіллз, штат Каліфорнія, де він не був з 1980 -х років, та його колишній домашній базі в Манхеттені, Нью -Йорк, де є єдиний магази, минулого року було закрито. Деякі відомі дилери Cadillac збирають додаткові магазини, тоді як деякі дилери вперше залучаються до бренду».

З моменту очищення недоброзичливих дилерів, Cadillac додав вісім нових дилерських центрів, які сподіваються взяти на себе майбутні нові електромобілі марки.

cadillac-lyriq-02

Cadillac Lyriq – перший новий електромобіль, що вийшов від бренду. На початку цього тижня, перша версія, як повідомляється, була розпродана за 19 хвилин , однак компанія не вказала, скільки бронювань було надано.

Ймовірно, перші поставки Lyriq почнуться у 2-му кварталі 2022 року.Виробники пропонуватимуть електромобіль з акумуляторною батареєю потужністю 100 кВт/год, що дозволить пробіг більше, ніж 300 миль на першій доступній версії, яка буде з заднім приводом. Майбутні версії автомобіля мають поставлятися з повним приводом.

Ємність зарядки також дуже хороша з бортовим зарядним пристроєм 19,2 кВт, що дасть Lyriq доступ до найкращої у своєму класі зарядки 2 рівня. Він також може заряджати до 190 кВт за допомогою швидкої зарядки 3 рівня постійного струму.

Початкова ціна пропозиції Cadillac Lyriq складе 59 990 доларів до сплати податків або пільг.

Схожі записи