Renault Zoe – нове обличчя

renault0

Шпигунський департамент всесвітнього автопрому не спить ніколи. Тож, під час шляхових випробувань Renault Zoe лицарям фотокамер вдалося «злапати» цей електрокар другого покоління, хоча лише через кілька тижнів відбудеться його офіційна прем’єра.

renault1

Не дивлячись на могутній камуфляж вже зрозуміло, що Renault Zoe нового покоління збереже свій звиклий дизайн, хоча й отримає деякі зміни, які можна вважати істотними.

У хетчбека з’явиться нова решітка радіатора, задні ліхтарі зазнають змін, виникнуть нові протитуманні фари та т. ін. Деякі елементи кузовного дизайну перебиті з п’ятого покоління Clio, навіть салон нагадує чимось останню версію Clio.

renault2

Renault Zoe першого покоління

renault3

Renault Zoe другого покоління у камуфляжі

Але головне, що у Renault Zoe нового покоління збільшиться запас ходу, завдяки використанню електричної архітектури альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, отже це не просто адаптація платформи Nissan Leaf.

Очікують, що новинка може просунутись 402 кілометри на одній підзарядці батареї згідно з даними за тестом WLTP. Вже зараз Zoe Z.E. 40 має такі показники, але згідно з тестом NEDC, який відрізняється своїми дещо завищеними показниками.

renault4

Якщо офіційна прем’єра нового Renault Zoe відбудеться через декілька тижнів, тоді великою є вірогідність, що у продажі його можна буде спостерігати до кінця поточного року.

Схожі записи