З’явилися фото прототипу Tesla Model 3

sribna-tesla-model-3

Серійне виробництво електромобіля Tesla Model 3 стартує тільки в наступному році, але вже в мережі з’явилися фото прототипу новинки. Декілька днів тому компанія Тесла організувала вечірку, на якій співробітники та гості змогли оглянути срібну Tesla Model 3. Святкування було приурочене успішному завершенню компанією третього кварталу 2016 року, адже компанія знову після довгої перерви стала прибутковою. З цієї нагоди генеральний директор Tesla Ілон Маск особисто привітав команду.

silver-tesla-model-3-3

Основні риси в новій Tesla будуть збережені, принаймні, в екстер’єрі. Представлена модель оснащується контрастним салоном з кріслами, які зроблені під п’ятьох пасажирів. Спинки крісел першого ряду вийшли на диво тонкими.

tesla-skladeni-sydinnia_1

Крім цього, відтепер спинки задніх крісел зможуть складатися і утворювати рівну поверхню. Що стосується керма, то воно буде відрізнятися від звичного, встановленого в перших прототипах Tesla Model 3. Ще влітку генеральний директор Тесла вже заявляв, що серійна Model 3 позбудеться квадратного керма, з якими бюджетний електромобіль був презентований в березні цього року – таким чином, її панель «нагадуватиме космічний корабель». У серійному електромобілі, як очікується, також повинні з’явитися підрульові перемикачі.

silver-tesla-model-3-2

Очікується, що Tesla Model 3 в перспективі повинен стати «доступним» електромобілем на ринку США, тому автомобіль отримає дещо спрощені елементи і вузли, але, незважаючи на це, доступними будуть як панорамний скляний дах, так і автопілот.

Схожі записи