Vmotion 2.0 concept втілює майбутнє автомобілів Nissan

nissan-vmotion-2

Компанія Nissan демонструє концепт автомобіля Nissan Vmotion 2.0 concept, який нам дає уявлення про те, в якому напрямку буде розвиватися дизайн, а також інтелектуальні мобільні технології седанів цієї марки. Концепт поєднує в собі відчуття стилю, емоційного дизайну, простору, комфорту і технологій, щоб зробити комфортним здобуття досвіду мобільності для своїх клієнтів.

Седан Vmotion 2.0 створювався з урахуванням концепції Nissan Intelligent Mobility: Intelligent Driving, Intelligent Power і Intelligent Integration. Машина оснащена системою Intelligent Power, яка передбачає впровадження передових гібридних і електричних силових установок. Її кінцева мета – досягнення автомобілями Nissan нульового рівня викидів в атмосферу.

nissan-vmotion-2-concept-1
nissan-vmotion-2-concept-2

Прототип отримав систему безпілотного управління ProPILOT. При включенні режиму автопілотування у седана загоряється підсвічування емблеми бренду на передній частині кузова, а також починає світитися задній дифузор. Задні ліхтарі в стилі «бумеранг» підкреслюють ширину автомобіля. Передня частина концепту – втілення «високого класу і надійності».

Концепт-автомобіль отримав передні і задні двері, які відкриваються в протилежні сторони на 90 градусів, вставки з деревини на дверях і підлозі, а також об’єднані в один блок цифрову приладову панель і екран мультимедійної системи.

nissan-vmotion-2-concept-3
nissan-vmotion-2-concept-4

Салон концепту оформлений в дусі мінімалізму. У фронтальній частині встановлений широкоформатний дисплей, що відображає всю необхідну інформацію. Пасажирам на задніх сидіннях доступний власний сенсорний екран. Підголівник кожного крісла обладнаний спеціальною акустичною системою Bose, що дозволяє сформувати індивідуальне звукове поле.

nissan-vmotion-2-concept-5

Також Vmotion 2.0 concept оснастили системою Intelligent Integration, яка передбачає формування екосистеми, яка дозволить підключеним автомобілів взаємодіяти з користувачами, іншими транспортними засобами і міською інфраструктурою.

Схожі записи