В Женеві представили серійний Jaguar I-Pace

На Женевському автосалоні відбувся дебют серійного Jaguar I-Pace. Нарешті, довгоочікуваний електричний позашляховик Jaguar I-Pace офіційно приєднався до вже доступних позашляховиків марки, таких як E-Pace і F-Pace. Третя модель кроссовера «Pace» обіцяє стати найбільш прогресивною моделлю Jaguar.

aipiszheneva

I-Pace використовує літій-іонний акумулятор потужністю 90 кв*год, що забезпечує запас ходу до 386 кілометрів. Крім того, нові технології заощадження енергії дозволяють збільшити запас ходу. При тому, зарядка до 80 відсотків займе всього 40 хвилин. Зарядка від стандартної розетки 220 В займе 10 годин до 80%.

Крім того, I-Pace здатний розганятися до 100 км/год всього за 4,5 секунди, використовуючи електричну силову установку з потужністю в 394 кінських сил і 694 Нм крутного моменту, а також систему повного приводу.

aipiszheneva2

Новий I-Pace надійде в продаж у другій половині 2018 року. На старті будуть доступні три стандартних модифікації – S, SE і HSE – а також однорічна версія First Edition, яка буде заснована на топовій модифікації HSE і матиме ряд унікальних функцій.

Крім того Jaguar вперше представив інформаційно-розважальну систему InControl Touch Pro Duo від JLR. У даній системі використовуються два сенсорні екрани – більший 10-дюймовий верхній екран і менший екран розміром 5,5 дюйма – разом з фізичними елементами управління. Це та сама система, яку ви побачите на Range Rover Velar і Range Rover Sport 2018 нових версій.

. . . . .

aipiszheneva3

Також Jaguar готується незабаром представити власний електричний седан , який стане основним конкурентом для Tesla Model S, однак до цього моменту в мережі не було жодного зображення майбутньої новинки.

Схожі записи