У Пекіні дебютував електричний гіперкар DS X E-Tense

Марка DS , що входить до складу французького альянсу PSA, представила концептуальний 1360-сильний карбоновий гіперкар X E-Tense. Прем’єра прототипу відбулася в рамках Пекінського автосалону.

kompaniya_ds_rozrobila

Розробники відзначили, що новинка являє собою «погляд на гоночний автомобіль 2035 року ». Двомісний суперкар, побудований на надлегкому карбоновому шасі.

. . .

DS X E-Tense оснастили двома електричними моторами, які розташувалися на передній і задній осі. При стандартній їзді агрегати в сумі видають 540 к.с., проте в разі активації спеціального гоночного режиму «Circuit» їх віддача збільшується до 1360 к.с.

Читайте також: Mercedes-Maybach представив електричний кросовер

Прототип також отримав систему повністю автоматичного управління, яка контролюється за допомогою спеціального віртуального асистента під назвою IRIS, який відображається на відео.

. . . . . . .

Раніше керівництво марки DS пообіцяло, що бренд буде щороку випускати як мінімум по одній гібридної моделі. Останнім таким автомобілем став кросовер DS 7 Crossback. До складу силової установки входить бензиновий двигун, що розвиває 200 к.с., а також два 80-кіловатних електродвигуни. В сумі агрегати видають 300 кінських сил. Виключно на електричній тязі кросовер здатний проїхати 59 кілометрів.

kompaniya_ds_rozrobila2

Схожі записи