Серійний електричний кросовер Audi отримає «віртуальні» дзеркала

Компанія Audi опублікувала зображення свого першого електричного кросовера під назвою E-Tron і розкрила деякі подробиці про новинку. У компанії розповіли, що кросовер пройшов понад 1000 годин випробувань в аеродинамічній трубі.

auddizerkalo

E-Tron стане першим автомобілем, який надійде в продаж з так званими «віртуальними дзеркалами». Звичайні дзеркала заднього виду будуть замінені спеціальними камерами, які будуть транслювати зображення на екрани в салоні машини. Така система буде пропонуватися клієнтам в якості опції і буде доступна не у всіх країнах.

. . . .

Ще однією особливістю Audi e-tron стане адаптивна пневмопідвіска: на швидкості понад 120 кілометрів на годину вона буде опускати кузов на 26 міліметрів. Запас ходу новинки на одній зарядці перевищить 400 км. Поповнити запас батарей можна буде за допомогою системи швидкої підзарядки.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Що стосується дизайну, то він повторює концептуальний e-tron quattro, який був представлений восени 2015 у Франкфурті. Довжина машини становить 4,88 м, а ширина – 1,93 м. Розмір багажного відділення – 615 літрів.

.

Прем’єра автомобіля відбудеться 30 серпня. У модельній лінійці бренду машина займе місце між Q5 і Q7. Головним конкурентом автомобіля стануть Jaguar I-Pace і Tesla Model X.

audizerkalo2

За неофіційними даними, ціна на електромобіль складе близько 66 тис. євро. Виробництво моделі налагодять на заводі в Брюсселі, де буде організовано не тільки складання машини, але і виробництво всіх електричних компонентів.

Схожі записи