Оновлений електромобіль Renault Zoe стане ще потужнішим

Декілька хвилин тому з’явилося повідомлення про нову версію французького, повністю електричного автомобіля Renault Zoe. Оновлена ​​модель, яка буде носити статус рестайлінгової, отримає досить масштабні зміни.

onovleniizoeszesilnishii

В рамках інтерв’ю вдалося дізнатися про те, що французька новинка отримала назву Renault Zoe R110 – повідомляється, що таке ім’я електромобіль отримав від електричного силового агрегату, максимальна потужність якого становить 110 к.с.

Поки що немає офіційних даних про акумуляторні батареї оновленої моделі. Проте з великою часткою ймовірності можна стверджувати, що ємність батареї теж повинна зрости.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Хочемо зазначити, що актуальна на даний момент версія французького електромобіля Renault Zoe, оснащена 90-сильним силовим агрегатом, а також акумуляторною батареєю, ємність якої дорівнює 41 кВ / год, завдяки чому, на повністю зарядженому акумуляторі, автомобіль може проїхати близько 300 км.

Крім того, вдалося дізнатися, що французька новинка Renault Zoe R110 швидше за все отримає нову оптику, яка в свою чергу буде складатися з світлодіодних вогнів. Всю інформацію про електромобіль можна буде дізнатися на його офіційній презентації, яка буде проходити в рамках Женевського автосалону.

Схожі записи