Представлений універсал Tesla Model S Shooting Brake

Британська компанія Qwest побудувала електричний універсал Tesla Model S Shooting Brake. Як розповіли в компанії, модифікований автомобіль здатний прискорюватися з 0 до 100 км / год за 2,8 секунди, що робить його найшвидшим універсалом в світі.

teslaonovleniiuniversal

Як повідомляють наші британські колеги, переробку електромобіля замовив один з клієнтів фірми Qwest, якому було необхідне додаткове місце для перевезення собак.

Повідомляється, що задня частина універсала Tesla Model S Shooting Brake повністю виконана з карбону. Використання цього надлегкого матеріалу дозволило інженерам фірми знизити масу електромобіля на 12 кг.

При цьому обсяг багажного відділення електричного універсала став на 210 літрів більше. В оформленні модифікованого салону використовувалися високоякісні матеріали, включаючи алькантару. Представники британської компанії розповіли, що переробка звичайного електрокара в універсал Tesla Model S Shooting Brake обійшлася в 70 000 фунтів стерлінгів (близько 97000 дол. США).

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Універсал Tesla Model S Shooting Brake побудований на базі модифікації P90D. Важливо те, що перероблений електромобіль зберіг свої динамічні характеристики. З нуля до першої сотні електричний універсал здатний подолати за 2,8 секунди, що на 0,6 секунди швидше, ніж попередній рекордсмен Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid .

Також наголошується, що під час переробки звичайного електрокара в універсал фахівці компанії Qwest консультувалася з фахівцями Теsla. Наприклад, особлива увага була приділена правильному розташуванню датчиків на модифікованому кузові, які відповідають за автономне управління.

Нагадаємо, в березні 2018 року відбудеться офіційна прем’єра іншого універсалу Tesla Model S Shooting Brake , розробкою якого займається голландське ательє RemetzCar.

Схожі записи