Hyundai Kona Electric став доступний для замовлень, BMW iNext та ін. – головні новини за тиждень(19.01 – 26.01)

Початок 2018 виявився доволі успішним для любителів електромобілів, адже потішив нас цікавими новинками, які були представлені за короткий період часу.

Пропонуємо вам ознайомитися з новинами, які відбулись на електромобільному ринку за тиждень (19.01-26.01).

Дешевий електромобіль Dacia

logan3

Електромобіль буде готовий через два-три роки, а стартова ціна складе менше 15 000 євро. Швидше за все, в моделі Dacia ми побачимо електричний двигун Renault Zoe , при цьому батарея забезпечить проїзд без підзарядки в 400 км.

За базову версію електромобіля доведеться заплатити близько 15 тис., А версія з батареєю на 22 кВт обійдеться в 18 тис. Ціна електричної версії Dacia Logan з запасом ходу в 500 км складає близько 26 тис.

BMW iNext – новий конкурент Tesla

ineht2

Наступний електрокар BMW, який на даний момент має позначення iNext, зможе проїхати без підзарядки акумуляторів близько 700 кілометрів. Про це на Детройтському автосалоні розповіли представники баварської компанії.

Розробка BMW iNext була анонсована в травні 2016 року на зустрічі ради директорів автовиробника. Серійна версія електрокара з’явиться в 2021 році. Поки не зовсім зрозуміло, яким саме вийде новий автомобіль.

Hyundai Kona Electric став доступний для замовлень

kona1

Електрична версія кросовера Hyundai Kona ще не встигла засвітитися на жодній зі світових автовиставок, однак виробник вже почав приймати на неї попередні замовлення. Поки – лише в Південній Кореї, де новинка надійде в продаж в першій половині цього року.

Габарити Hyundai Kona Electric – 4180x1800x1555 мм, відстань між осями – 2600 мм. Електромобіль отримав 204-сильний (150-кіловатний) електромотор. У базовій комплектації він живиться від батареї ємністю в 39,2 кіловат-години, повного заряду якої повинно вистачати на 240 км в реальних умовах експлуатації.

Електромобіль Hyundai Kona Electric буде коштувати на корейському ринку в межах 44 тис дол. Пізніше електричний кросовер стане доступний в Європі і США.

Відбулися перші поставки електричного фургона e-Crafter

e-kraf

Е-Crafter оснащений електромотором потужністю 100 кінських сил. Максимальна швидкість електричного фургона обмежена на позначці 90 км / год. Ємність акумуляторних батарей становить 35,8 кВт * год. Запас ходу складає 160 кілометрів. На спеціальній зарядної станції CCS за 45 хвилин можна буде зарядити акумулятори до 80 відсотків. Від побутової електромережі зарядка на 100 відсотків триватиме 5 годині 20 хвилин.

Клієнти німецького концерну будуть тестувати отримані фургони в повсякденному використанні до середини поточного року. Запуск серійного виробництва і продажів Volkswagen e-Crafter запланований на вересень 2018 року.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Оновлений фургон e-NV200

e-nv200

Електромобіль отримав нову акумуляторну батарею ємністю 40 кВт · год. Завдяки цьому запас ходу у рестайлінгової моделі виріс до 280 кілометрів. При цьому його вантажопідйомність і місткість багажного відділення залишилися колишніми. Вага електрокара не перевищує 2250 кілограмів.

Революційний електромобіль Nissan e-NV200 поєднує в собі риси фургона Nissan NV200 і популярного пасажирського електромобіля Nissan Leaf, пропонуючи підприємцям електрофургон з нульовим рівнем викидів шкідливих речовин, оснащеним інноваційними системами та функціями.

Geely Motors оновила електричний седан Emgrand

dzheli2

Китайський виробник Geely Motors офіційно розсекретив оновлену версію електричного седана Geely Emgrand 2018 модельного року. Електромобіль отримав новий індекс EV450.

Даних про технічне оснащення оновленого електричного седана Geely Emgrand EV450 2018 модельного року китайська компанія поки не розсекретила. У прес-центрі бренду лише повідомили, що автомобіль здатний проїжджати на одній зарядці близько 400 кілометрів.

Випуск електричного хетчбека Volkswagen ID розпочнеться в 2019 році

kinec2019volc

Volkswagen запустить серійне виробництво нового хетчбека з повністю електричною силовою установкою в листопаді 2019 року. Про це було оголошено в рамках саміту постачальників німецького концерну у Вольфсбурзі.

Прототип хетчбека був показаний в 2016 р на Паризькому автосалоні. Концепт-кар оснастили 170-сильним електромотором і комплектом батарей, що забезпечують запас ходу без підзарядки в 500 кілометрів.

Перші випробування електромобіля Mini

minikup

Компанія Mini розпочала тестові випробування свого першого електрокара. Для цього екологічно чистий автомобіль привезли за Полярне коло.

Нова модель, швидше за все, буде називатися Mini Cooper E або Mini E. Її електромотор повинен розвивати від 150 до 200 к.с. . Батарея з ємністю близько 35 кВт • г забезпечить пробіг на одній зарядці 300-330 км. Всі числа орієнтовні, остаточні дані стануть відомі в 2019 році, коли електромобіль вийде на ринок.

Схожі записи