Нове покоління електромобілів McLaren

Уже в 2019 році, компанія суперкарів і гіперкарів McLaren випустить на ринок власні моделі нового покоління, які отримають сучасні електричні установки з великою сумарною потужністю, а також деякі системи автономного та напівавтономного управління.

mclaren1234

Про це стало відомо завдяки повідомленню зарубіжного видання Autocar з посиланням на офіційні джерела в компанії. Так, в повідомленні наголошується, що перша модель в лінійці нового покоління стане нова версія серійного McLaren 570S. Основною особливістю новинки стане сучасний гібридний мотор, однак характеристики поки не повідомляються.

Окремо наголошується, що всі серійні суперкари будуть оснащуватися електрифікованими установками. При тому, нова платформа вже адаптована під оснащення електромобілів додатковими електромоторами і блоком акумуляторних батарей.

Директор McLaren також повідомив, що лімітовані версії суперкарів як і раніше будуть оснащуватися чистими двигунами внутрішнього згоряння, однак функції активної і пасивної безпеки нового покоління будуть встановлені на всіх моделях. Також автомобілі будуть оснащуватися безпілотними і напівавтономними системами.

mclaren2345

Варто зазначити, що оснащення електромобілів новими системами автоматичного управління, дозволить компанії забезпечити високий рівень безпеки на дорогах як водія, так і інших учасників дорожнього руху.

Схожі записи