NIO ES8 – семимісний електричний кросовер

krosover_nio_es8

Автомобільний бренд NIO офіційно розсекретив семимісний електричний позашляховик, під назвою NIO ES8. Презентація новинки, яку планує почати продавати в 2018 році, відбулася в рамках відкритого Шанхайського автосалону.

Представляючи автомобіль, керівництво бренду відзначило, що новинка розроблялася і створювалася спеціально для ринку КНР. Згідно з даними виробника, кузов і шасі позашляховика виконані з надлегкого алюмінію. Посадкова формула новинки– 2+3+2.

У салоні моделі є повністю цифрова приладова панель, спортивне рульове колесо, контрастні чорно-біла обробка, великий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи і високоякісні матеріали.

krosover_nio_es8_2

На превеликий жаль, докладний опис технічного оснащення семимісного позашляховика NIO ES8 ‘2017 поки не надано. У компанії лише зазначили, що автомобіль має електродвигуни як спереду, так і ззаду. Плюс до всього, модель оснастили пневматичною підвіскою і акумуляторною батареєю, яку, при необхідності, можна замінювати на нову.

krosover_nio_es8_1

Що стосується зовнішнього вигляду автомобіля. Позашляховик отримав сучасний дизайн, розширені колісні арки, тонкі світлодіодні фари, які чимось нагадують Citroen C4 Cactus, масивні колеса і двобарвне забарвлення кузова.

Представники марки розповіли, що «NIO ES8 – це ще один продукт компанії, що дає чітке уявлення про те, яким може бути серійна модель, а також демонструє всі можливості електромобіля».

Схожі записи