Mercedes розповів про випробування електричного кросовера EQC

Компанія Mercedes-Benz оголосила про запуск нового етапу дорожніх випробувань електричного кросовера EQC, який з’явиться у продажу в 2020 році. Автомобіль повинен буде пройти серію тестів на півдні Іспанії в умовах спекотної погоди.

testimersseriya

Температура сухого повітря сягатиме 50 градусів за Цельсієм. У компанії відзначили, що якщо при холодній погоді батареї втрачають свій заряд, то спека може завдати серйозної шкоди акумуляторам. У зв’язку з цим основним завданням інженерів «Мерседеса» під час випробувань стане опрацювання оптимальних налаштувань системи охолодження акумуляторів.

. . . .

Плюс до всього фахівці перевірять роботу кліматичної установки, а також ступінь захисту салону і компонентів автомобіля від дрібного пилу, характерною для сільських доріг Іспанії.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Перший прототип майбутнього електричного кросовера EQC був представлений в 2016 р на Паризькому автосалоні. Концепт оснастили двома агрегатами (по одному на кожній осі), які в сумі видають 300 кВт (408 кінських сил). Автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год менш ніж за п’ять секунд.

. .

Двигуни живляться від комплекту акумуляторів на 70 кВт-год, що забезпечують максимальний запас ходу без підзарядки до 500 кілометрів.

Схожі записи