Компанія Hyundai представила електричний кросовер Kona

Напередодні Женевського автосалону 2018 року корейський виробник Hyundai Motor Company офіційно розсекретив компактний електричний позашляховик Hyundai Kona Electric.

kona2121

Електромобіль отримає блок акумуляторних батарей з ємністю від 40 кВт-годин в базовій комплектації, що дозволить Kona Electric проїхати до 300 км, однак топовий варіант отримає запас ходу в 470 км. Крім того в якості силового агрегату буде встановлений електродвигун з максимальною потужністю до 135 кінських сил і 395 Нм крутного моменту в найбільш доступній версії, топова комплектація отримає електродвигун потужністю до 204 кінських сил і батарею ємністю в 64 кВт-годин.

Максимальна швидкість обмежиться відміткою в 167 км/г. Крім того, автомобіль отримає систему швидкої зарядки, здатної поповнити заряд акумулятора до 80% за 55 хвилин. Від стандартної розетки електромобіль повністю зарядиться за 6 або 9 годин в залежності від комплектації та температури навколишнього середовища.

У списку штатного та додаткового обладнання можна відзначити наявність системи бездротової зарядки для смартфонів, адаптивного круїз-контролю, системи автоматичної екстреної зупинки, системи виявлення перешкод і пішоходів, системи контролю сліпих зон, а також системи попередження зіткнень.

У салоні електромобіль отримає фірмову повністю електронну панель приладів, сучасний мультимедійно-навігаційний комплекс з сенсорним дисплеєм, проекційний дисплей на лобове скло, а також аудіосистему від компанії Krell.

Схожі записи