Hyundai випустить новий бюджетний електромобіль Xcent

Південнокорейська компанія Hyundai продовжує розвивати власні електричні технології, а черговою новинкою бренду стане повністю електричний седан.

hyundai-solaris

Відзначається, що модель буде виконана на основі седана Hyundai Solaris, який добре знайомий автолюбителям.

Згідно з даними зарубіжних автомобільних видань, компанія Hyundai планує вивести на автомобільний ринок Індії відразу кілька бюджетних електромобілів, одним з яких електричний кросовер Hyundai Kona. Крім того, розробники планують створити і недорогий електричний седан, який буде базуватися на новому Hyundai Solaris і отримає назву Xcent.

Розробники відзначили, що електричну версію Hyundai Kona не вийде зробити досить дешевою для того, щоб модель користувалася популярністю в Індії. Замість цього роль найдешевшого електрокара візьме на себе Hyundai Xcent.

Про технічні характеристики нового електричного седана поки не повідомляється, але експерти впевнені, що модель отримає електромотор потужністю приблизно в 100 кінських сил, а запасу ходу на одному заряді батареї вистачить як мінімум на 250 кілометрів. Дебют моделі запланований на 2019 рік.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Нагадаємо, що компанія Hyundai , в рамках Міжнародного автосалону в Женеві 2018 року, офіційно представить повністю електричну версію компактного кросовера Hyundai Kona. Електромобіль Hyundai Kona буде оснащений блоком акумуляторних батарей, завдяки якому автомобіль зможе долати близько 390 кілометрів. Очікується, що електромобіль Hyundai Kona отримає деякі стилістичні рішення у оформленні екстер’єру, які будуть спрямовані на поліпшення аеродинамічних характеристик.

Схожі записи