Hyundai тестує повністю електричний седан Elantra

Сьогодні, 06 лютого, журналісти «Мотор1» опублікували кілька фотографій незвичайної версії седана Hyundai Elantra. Тестовий прототип був відображений в Канаді, на одному з засніжених озер. Експерти впевнені, що модель являє собою повністю електричну версію моделі, про що свідчать відразу кілька унікальних дизайнерських рішень.

hyundai_elantra2

Автомобіль пересувався досить безшумно та мав декілька зовнішніх ознак електромобіля. Тепер можна з упевненістю сказати про те, що перед нами електричний Hyundai Elantra.

Ознакою того, що перед нами якраз електромобіль, є той факт, що у авто просто немає патрубків вихлопної системи. У прототипу є деякі відмінності в дизайні екстер’єру в порівнянні зі стандартною Elantra, крім перерахованих вище. Дещо по-іншому виглядає оформлення передньої частини, заховане під камуфляжем, а також задні ліхтарі.

Про силову установку поки нічого невідомо, якщо вона, звичайно, не буде запозичена у Ioniq – 118-сильний електромотор і запас ходу 200 км. Корейська новинка може стати конкурентам новому Nissan Leaf, а також Chevrolet Bolt і Tesla Model 3.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Хочемо нагадати, що компанія Hyundai , в рамках Міжнародного автосалону в Женеві 2018 року, офіційно представить повністю електричну версію компактного кросовера Hyundai Kona. Електромобіль Hyundai Kona буде оснащений блоком акумуляторних батарей, завдяки якому автомобіль зможе долати близько 390 кілометрів. Очікується, що електромобіль Hyundai Kona отримає деякі стилістичні рішення у оформленні екстер’єру, які будуть спрямовані на поліпшення аеродинамічних характеристик.

Схожі записи