Електричний Opel Corsa з’явиться в 2020 році

Німецька компанія підтвердила появу повністю електричної модифікації Opel Corsa нового покоління, який побудують на основі Peugeot 208.

opelkorza

Opel Corsa наступного покоління отримає версію з повністю електричною силовою установкою . Про це повідомляє прес-служба німецької компанії.

Новий Opel Corsa, в основу якого, як очікується, ляже платформа наступного Peugeot 208 , з’явиться в 2019 року, а його електрична модифікація дебютує в 2020 р. Випуск новинки налагодять на підприємстві в іспанській Сарагосі. Opel Corsa стане четвертим за рахунком спільним проектом Opel і французької Groupe PSA, куди входять компанії Peugeot і Citroen.

До 2024 р Opel планує стати виробником електромобілів N1 в Європі. В рамках цієї стратегії німці збираються створити еко-модифікації кожної своєї легкової моделі, а також збільшити фінансування програм розробки гібридних, електричних і водневих машин. До 2020 р в лінійці «Опеля» буде не менше чотирьох нових електромобілів, включаючи гібридну модифікацію кросовера Grandland X і електричну Corsa.

Схожі записи