Електричний кросовер від Audi з’явиться на ринку в 2018 році

elektrichnogo_krosover_vid_audi

Офіційні представники Audi повідомляють, що електричні кросовери концерну почнуть випускати у 2018 році. Процес складання хочуть організовано на підприємстві в Брюсселі. І, за чутками, новинка (її назва – Q6) зможе на рівних конкурувати зі своїм відомим аналогом: Tesla Model X.

Журналісти з’ясували, що однієї підзарядки електричного кросовер від Audi вистачає на те, щоб проїхати п’ятсот кілометрів. Новинку оснастять трьома електродвигунами, а також сучасним акумулятором. Причому його розроблять фахівці компанії LG, а також Samsung.

У результаті потужність перспективного кросовера буде становити приблизно 500 кінських сил, а обертовий момент становить 677 Нм. Так що модель цілком може стати однією з найшвидших серед своїх аналогів у всьому світі.

Відомо, що в основі новинки лежить платформа MLB. До речі, її надалі збираються використовувати при створенні моделі Q7. А зовні перспективний кросовер буде нагадувати концепт Prologue.

Варто відзначити, що раніше представники Audi розповідали про намір концерну налагодити серійне виробництво моделей Q1, а також Q8 (кросоверів). Причому Q1 стане найбільш компактним, а Q8, навпаки, найбільш масивним з автомобілів концерну.

Схожі записи