Bolt EV: 383 км на одній зарядці

bolt_ev

Основною перешкодою для масового розповсюдження електромобілів – є обмежений пробіг на одній зарядці акумулятора. Для збільшення цього показника необхідні дорожчі акумулятори, що в свою чергу псує всі економічні розрахунки та конкурентність електромобілів.

Можливо саме компанія Chevrolet зробить прорив у цій галузі. Їх новий електромобіль Chevrolet Bolt EV отримав рекордний пробіг для бюджетників. Це дозволить використовувати його для заміських поїздок, а після тривалої експлуатації він буде все ще придатним для їзди по місту. За такої умови електромобілі стануть більш вигідні ніж авто на традиційному пальному.

Запас ходу Bolt EV

У січні Chevrolet анонсувала повністю електричну версію свого гібрида Bolt. І тільки недавно стали відомі подробиці щодо електромобіля, який може проїхати 383 км на одній зарядці.

Ця відстань забезпечується акумулятором 60 кВт*г, який можна повністю поповнити за дев’ять годин через систему зарядки 240 вольт. Але при необхідності можна проїхати 145 км після зарядки протягом всього півгодини з допомогою додаткового зарядного пристрою постійного струму. Також важливим приємним бонусом стане те, що система навігації Bolt EV буде враховувати розташування зарядних станцій при розрахунку маршрутів.

Технічні характеристики Bolt EV

bolt_ev_1

Під капотом Bolt EV встановлений двигун потужністю 150 кВт (200 к. с.) і обертовим зусиллям 360 Нм. Він може розігнати авто з нуля до 100 км/год за 7 секунд. 2601-міліметрова колісна база в поєднанні з дахом в стилі мінівена допоможе досить комфортно розміститися п’ятьом пасажирам. При цьому в багажнику буде достатньо місця для перевезення їх речей.

bolt_ev_2

Що ж стосується інтер’єру авто, варто виділити інформаційно-розважальну систему автомобіля, яка контролюється за допомогою 10,2-дюймового сенсорного екрану на центральній консолі, а також повну сумісність з Android і Apple. Крім того, в авто є система Wi-Fi, за допомогою якої власник зможе віддалено перевірити заряд акумулятора автомобіля, включити кондиціонер і запустити двигун з допомогою мобільного додатку

.

Ціна Bolt EV

Bolt EV надійде в продаж в США в кінці цього року за ціною близько $ 37 500

.

Схожі записи