Cadillac: електричний Escalade

escalade_0

Раніше представники Cadillac повідомляли, що флагманський варіант позашляховика Escalade п’ятого покоління будуть пропонувати з трьома різними варіаціями силового агрегату. Тепер стало точно відомо, що одна з моделей буде повністю електричною та запропонує запас ходу у чотириста миль (644 км).

Другою очікуваною опцією Escalade EV про яку відомо з інсайду є напів автономна система допомоги водію на основі останньої версії Super Cruise.

Такого роду інформація про новий електричний Escalade стала доступною завдяки джерелу, щільно ознайомленому з планами про майбутні продукти Cadillac. Цією інформацією джерело поділилося на сайті Cadillac Society на засадах анонімності.

Очікують, що майбутній електричний Cadillac Escalade з’явиться не одразу з випуском нової моделі п’ятого покоління, дебют якої передбачають не у 2021 році, а трішки пізніше, коли модель продемонструє свої можливості на ринку.

Зважаючи пропонований запас ходи, логічно буде спрогнозувати, що позашляховик отримає величезну батарею та стане головним суперником Tesla Model X.

escalade_1

Слід нагадати, що на початку року фірмою Cadillac був репрезентований повністю електричний кросовер на новій платформі GM.

Схожі записи